De Shoots

Eerensfotografie Zwangerschapshoot

Familyshoot

Nu ik zelf een dochter heb besef ik nog meer de waarde van foto’s en video’s.  Alle clichés zijn waar, ze groeien zo snel op! Ik kijk regelmatig mijn foto’s terug en beleef alle moment opnieuw. Dat gun ik jullie ook en daarom leg ik zo graag die verbinding tussen jullie vast. Ben jij niet zo van het op de foto gaan? Geen probleem, de shoot zal op een ongedwongen manier verlopen. Er wordt geknuffeld, gelopen, gerend, gespeeld en gelachen. En je hoeft zeker niet bang te zijn dat de kinderen niet mee zullen werken. Het lukt mij eigenlijk altijd om ze erbij te betrekken, maar ook de ruimte te geven die ze nodig hebben om even lekker hun eigen ding te doen. Wil je graag meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan.

Maternity

In 9 maanden tijd groeit er een wonder in jouw buik. Hoe je zwangerschap verloopt, de ups en de downs, feit blijft dat het is magisch is. Een hele korte tijd in je leven en daarbij komt deze tijd nooit meer terug. Elke zwangerschap is namelijk anders. Zodra je kindje geboren is en je buik terugveert kun je bijna niet meer voorstellen hoe groot die nou eigenlijk was. Gun jezelf prachtige foto’s in een prachtige jurk uit clientcloset of iets waar jij je fijn in voelt. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen, dat beloof ik!

Ben je een beetje cameraschuw? Geen probleem, ik geef je tijdens de shoot allerlei tips en opdrachtjes, zodat je altijd precies weet wat je moet doen. Wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend de brochure aan.

Eerensfotografie Zwangerschapshoot Aekingerzand
Eerensfotografie Newborn fotografie

Newborn

Jullie wonder, eindelijk daar. Zo lang gewacht en dan ligt zo’n kleintje ineens in je armen.
Zo heel klein blijven ze maar even en geloof mij: die kleine vingertjes en teentjes wil je maar wat graag later terug kunnen zien. Ik kom graag bij jullie thuis om de baby samen met jullie te fotograferen. Hiervoor nemen we echt de tijd en de rust. Tussendoor voeden en verschonen hoort er gewoon bij.  De baby bepaald het tempo en ik pas mij daarop aan. 

Heb je ook een zwangerschapshoot bij mij geboekt? Dan krijg je 15% korting op de newbornshoot.
Liever een My First Year pakket? Ook dat kan en is scherp geprijst. Nieuwsgierig? Lees gauw verder en vraag vrijblijvend een brochure aan.

Motherhood

Bij een motherhood shoot staat alles in het teken van jou als moeder. Ik zet je in je kracht en laat je stralen. Deze shoot doe je samen met je kind(eren). We gaan spelen, rennen, dansen en knuffelen. Kortom een shoot vol plezier!

Je mag gratis gebruik maken van de jurken uit mijn clientcloset, maar je mag natuurlijk ook zelf iets aantrekken waar je je fijn in voelt. Zolang jij je prettig voelt, zal je dit ook terugzien in de foto’s.

Tip om bij te boeken: een short movie. Bewegend beeld geeft nog meer beleving. Een mooie aanvulling dus naast de prachtige foto’s die jij gaat ontvangen. Interesse? Vraag vrijblijvend de brochure aan.

Eerensfotografie motherhood

booking 2024

Voorkom dat je datum niet meer beschikbaar is en boek ruim van te voren een shoot.
Bij zwangerschap kun je tussen de 30 en 36 weken een shoot plannen.

Wil je graag een newbornshoot, gan dan uit van de uitgerekende datum +12-20 dagen.

Ook voor bruiloften kun je een aanvraag doen. Deze neem ik echter beperkt aan, zo houdt ik mijn focus op gezin,
zwangerschappen, newborns en motherhood.

error: Content is beschermd