Eerens fotografie

Reviews

"Mijn vriend en ik hebben laatst een zwangerschapsshoot gedaan. Renate is vriendelijk, rustig en ze geeft duidelijke aanwijzingen. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat en de snelle levering. We hebben door deze positieve ervaring ook meteen een newbornshoot gepland."
Saskia
Zwangerschap
"Voor onze bruiloft hebben we Renate gevraagd om de foto's te maken. De foto's zijn prachtig geworden; mooie zachte kleuren en heel natuurlijk. We hebben niet echt gemerkt dat Renate er was (maar gelukkig was ze er wel ;-)), wat voor ons fijn was omdat we een voorkeur hebben voor spontane foto's. Een absolute aanrader voor prachtig mooie foto's van dierbare mensen om je heen."
Josephine
Bruiloft
"De grote passie die Renate voor fotografie heeft is op haar foto's terug te zien. Met bevlogenheid, enthousiasme en visie weet zij prachtige composities vast te leggen. Als 'model' vond ik het erg fijn om Renate als fotografe te hebben. Ze heeft een professionele werkwijze, een duidelijke visie en samen met haar enthousiasme weet ze een fijne sfeer van vertrouwen te creëren. Renate staat open voor feedback en ook voor input welke, indien mogelijk, verwerkt in de compositie."
Berdien
Portretshoot
"Renate is spontaan, enthousiast en open, hierdoor voelde we ons gelijk op ons gemak. De shoot ging als vanzelf met prachtige foto's als resultaat!"
Maaike
Familieshoot
"Onlangs hebben mijn vriendin en ik een zwangerschapsshoot bij Renate gedaan op een prachtige locatie. Renate is erg vriendelijk, duidelijk in de communicatie (ook tijdens het poseren) en snel met leveren. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat en daarom hebben we Renate ook gevraagd om binnenkort een newbornshoot voor ons te verzorgen."
Edwin
Zwangerschap
"Met Renate een fotoshoot doen staat garant aan kwalitatief goede foto's. Renate heeft gevoel voor locatie en voor de juiste setting. Daarnaast heeft ze oog de personen die op de foto komen, vanwege haar persoonlijkheid weet ze iedereen te enthousiasmeren om tot schitterende foto's te komen. Wij hebben het genoegen en plezier gehad om op een zondagochtend heul vroeg, tijdens het goed uurtje, een fotoshoot te mogen doen. Hier zijn schitterende foto's van ons gezin genomen door Renate, die hier op de pagina te zien zijn.. "
Erik&Christine
Familieshoot
"genoten van de professionaliteit waarmee Renate onze bruiloft onopvallend op een weergaloze manier heeft weten vast te leggen. Knap om je momenten te kiezen zonder 'aanwezig' te zijn. Alle lof ook voor de communicatie voor- en achteraf. Heel veel dank Renate, Audry Fecherolle Groot en Pieter Nanne Groot"
Pieter Nanne
Bruiloft
"Niet alleen voor fotografie moet je bij Fotografie Eerens zijn. Renate heeft voor mij een heel mooi logo ontworpen voor mijn pedicuresalon. De samenwerking was perfect en ze luistert goed naar je wensen."
Mirjam
Logo design
error: Content is beschermd