Eerens fotografie

Reviews

"De grote passie die Renate voor fotografie heeft is op haar foto's terug te zien. Met bevlogenheid, enthousiasme en visie weet zij prachtige composities vast te leggen. Als 'model' vond ik het erg fijn om Renate als fotografe te hebben. Ze heeft een professionele werkwijze, een duidelijke visie en samen met haar enthousiasme weet ze een fijne sfeer van vertrouwen te creëren. Renate staat open voor feedback en ook voor input welke, indien mogelijk, verwerkt in de compositie."
Eerensfotografie shoot Berdien
Berdien
Portretshoot
"Renate is spontaan, enthousiast en open, hierdoor voelde we ons gelijk op ons gemak. De shoot ging als vanzelf met prachtige foto's als resultaat!"
Familieshoot Eerensfotografie
Maaike
Familieshoot
"Met Renate een fotoshoot doen staat garant aan kwalitatief goede foto's. Renate heeft gevoel voor locatie en voor de juiste setting. Daarnaast heeft ze oog de personen die op de foto komen, vanwege haar persoonlijkheid weet ze iedereen te enthousiasmeren om tot schitterende foto's te komen. Wij hebben het genoegen en plezier gehad om op een zondagochtend heul vroeg, tijdens het goed uurtje, een fotoshoot te mogen doen. Hier zijn schitterende foto's van ons gezin genomen door Renate, die hier op de pagina te zien zijn.. "
familieshoot Christine en Erik
Erik&Christine
Familieshoot
Niet alleen voor fotografie moet je bij Fotografie Eerens zijn. Renate heeft voor mij een heel mooi logo ontworpen voor mijn pedicuresalon. De samenwerking was perfect en ze luistert goed naar je wensen.
Mirjam
Logo design