PORTFOLIO

Familie Lifestyle & more

| Gezin en familie | Portret | Love | Zwangerschap | Bruiloft |

Boekingen voorjaar 2023

Wil jij graag foto’s van je prachtige gezin, ben je zwanger en wil je graag deze bijzondere tijd laten vastleggen of heb je net een kindje gekregen, een kindje van 3, 6 of 12 maanden? Dan kun je nu boeken voor een fotoshoot! Een aantal shoots is handig om ruim van te voren te boeken, zoals je zwangerschapshoot of je newbornshoot (tussen de 12 en 20 dagen oud). 

Gezinsfoto’s zijn altijd op een buiten-locatie. Newborn, en mijlpalen (3 tot 12 maanden) vinden plaats in mijn thuis-studio. Zwangerschapshoots kunnen zowel op een buiten-locatie als in mijn thuis-studio.

Ook voor je bruiloft kun je een aanvraag doen. Ik heb nog een paar plekjes vrij in de agenda. Bruiloften neem ik beperkt aan, omdat mijn focus ligt bij gezinsfotografie, zwangerschap & newborn

 

Fotoshoot berdien

“De grote passie die Renate voor fotografie heeft is op haar foto’s terug te zien. Met bevlogenheid, enthousiasme en visie weet zij prachtige composities vast te leggen. Als ‘model’ vond ik het erg fijn om Renate als fotografe te hebben. Ze heeft een professionele werkwijze, een duidelijke visie en samen met haar enthousiasme weet ze een fijne sfeer van vertrouwen te creëren. Renate staat open voor feedback en ook voor input welke, indien mogelijk, verwerkt in de compositie.”

Familieshoot Eerensfotografie

“Renate is spontaan, enthousiast en open, hierdoor voelde we ons gelijk op ons gemak. De shoot ging als vanzelf met prachtige foto’s als resultaat!”