Renate Eerens

Professioneel fotograaf

HI, IK BEN RENATE​

Enthousiast, gemotiveerd en iedereen op zijn of haar gemak stellen. Voor het werk wat ik doe vind ik dit belangrijke eigenschappen. In 2017 ben ik de wereld van fotografie gestapt en sindsdien niet meer gestopt. Sinds 2019 ben ik professioneel fotograaf en heb ik mijn bedrijf Eerensfotografie opgezet.

Verbinding maken is voor mij erg belangrijk en dat zie je terug in de foto’s. Ik kan zo blij worden als ik na een shoot de foto’s op de computer bekijk en zie dat die verbinding, die connectie er is. Ik kijk er naar uit om jullie liefde en warmte op een mooie manier vast te leggen.

Sinds ik zelf moeder ben durf ik eindelijk mijn passie uit te breiden naar Newborn en kinderfotografie. Ik vind het fantastisch om nieuw leven op de foto te zetten en op deze manier een blijvende herinnering te maken van een tijd die zo snel voorbij is.

Mijn stijl

Voor de familie- & gezinshoots ben ik absoluut verknocht aan Lifestyle foto’s. Dit houdt in dat we de sessie op locatie houden en er vooral contact gemaakt wordt met elkaar. Jullie hoeven niet naar het vogeltje te kijken en van poseren hoef je geen verstand te hebben. Bij voorkeur is de shoot aan het einde van de dag, het liefst rond zonsondergang. Het licht is dan sprookjesachtig mooi. Liever op een ander tijdstip? Dat kan, maar dan kijken we naar een geschikte locatie waar genoeg schaduw is.

Newbornshoots en zwangerschapshoots kunnen bij mij thuis in de studio gemaakt worden. Op verzoek kom ik voor newborns bij jullie thuis.

Gezin. Families.

Gezin

Love 

Particulier. Zakelijk.