Kwiek Olympiádos uitvoering vakantie

Kwiek Olympiádos vakantie show

Kwiek Olympiádos vakantie show!

Kwiek olympiados vakantie show
Kwiek olympiados vakantie show

Een avond vol dans, gym en turnen. Zelfs de allerkleinsten mochten mee doen. Kwiek Olympiádos vakantie show was een succes!

Het is bijna half zeven en de kinderen zijn toch wel een beetje gespannen. Het is natuurlijk ook niet niks zo’n grote uitvoering. De tribunes zitten goed vol met papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en andere bekenden. Alle kinderen staan achter de coulissen klaar om de show te starten.

De presentator van de avond komt de vloer op en stelt alle artiesten van deze avond voor. De muziek gaat aan en alle artiesten dansen met volle enthousiasme. De oudste dames vooraan laten zien hoe het moet zodat zelfs de wat jongere kinderen mee kunnen doen. Dit vind ik ontzettend leuk!

De hele avond wordt er afgewisseld tussen dans, gym en turnen. De kinderen genieten met volle teugen en hun publiek is enthousiast. De allerkleinsten mogen met hun papa of mama optreden, de wat oudere kinderen weten zelf goed wat ze moeten doen. Toch staat juf altijd in de buurt om nog even aanwijzingen te geven of om de kinderen te helpen. Bij een aantal optreden mogen de wat meer ervaren kinderen ook helpen en ondersteunen. 

Tussendoor laat het selectie team zien wat ze in huis hebben. De kinderen die zitten te kijken doen dit met open mond! Dit geeft inspiratie om goed je best te doen om net zo goed te worden!

De voorstelling eindigt om half tien, maar voor sommigen kon het niet lang genoeg duren!

Kwiek olympiados vakantie show
Kwiek olympiados vakantie show

Meer foto’s bekijken van deze show? klik hier. (i.v.m de privacywet is er voor gekozen niet alle foto’s op de website te plaatsen)

Comments are closed.