Geboorte

Baby girl

Eerensfotografie - Geboorte

New life

Een paar weken voor bevalling kreeg ik de vraag of het mij leuk leek om een keer een geboorte te fotograferen. Wauw, dat is bijzonder! Ik nam de opdracht aan en er volgende spannende weken. Je weet maar nooit wanneer het kindje zich meldt. Op zaterdag 4 februari was het zover! Een bijzondere ervaring werd het zeker, al voelde het helemaal niet gek om erbij aanwezig te zijn. In dit album plaats ik maar een paar foto’s, de kersverse ouders en grote broer hebben een groot aantal foto’s ontvangen die het hele geboorte verhaal vertelt. Maar veel foto’s zijn vooral privé en dat respecteer ik. Toch ook wel erg mooi om op deze manier je eigen bevalling terug te kunnen zien en ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen!

error: Content is beschermd