Familieshoot Maaike, Richard en Mees

Familieshoot Maaike, Richard en hun kleine Mees

Zondag 4 augustus rijd ik het stadspark in Groningen in. Ik ben mooi op tijd. Tegelijk komt ook het gezin dat ik vandaag mag fotograferen voor de Familieshoot aan. Oorspronkelijk was het een loveshoot die ze hadden gewonnen (hoe leuk!), maar nog leuker is het om de liefde uit te breiden! Mees krijgt nog even zijn fles, dan heeft hij straks geen honger tijdens de shoot. Top!

We lopen naar de eerste locatie en komen aan bij een prachtig bruggetje. We maken ons klaar en gaan in de eerste positie staan. Maaike en Richard (die het niet zo met foto’s heeft) hoef ik bijna niets te vertellen. De kleine Mees krijgt alle aandacht en dit helpt vooral Richard de camera een beetje te vergeten. Wat een geluk en liefde stralen ze uit!

Wanneer we doorlopen naar de volgende locatie proberen we Mees aan het lachen te krijgen. Mees heeft echter zoiets van: ‘ik ken het hier niet en die rare vrouw met dat zwarte ding staat voor mijn neus…’. Toch lukt het heel af en toe om er een lachje uit te krijgen. Yes!

De tijd vliegt voorbij en het voelt helemaal relaxed. Tijd om wat liggende poses te doen. Papa en Mama hebben er geen probleem mee om in het gras te liggen en dus blijft het kleedje mooi in de tas. De zon breekt weer door de wolken heen en we moeten even zoeken naar wat meer schaduw onder de treurwilg. Mees heeft het wel een beetje gehad, maar desondanks lukt het nu ook weer om nog een lachje eruit te toveren! Wat een leuk ventje! 

Wil je meer zien van dit prachtige gezin? klik dan hier

Reacties zijn gesloten.