Familieshoot Christine, Erik en Ramon

De wekker gaat vroeg. Om 7 uur heb ik met Christine, Erik en Ramon afgesproken op de Drentse heide. Onderweg komt de zon op en er hangt een prachtige ochtendmist. Ik hoop dat daar straks nog wat van over is.

We lopen op gevoel ergens heen. Normaal gesproken bekijk ik de locatie van te voren, alleen was deze afspraak last-minute afgesproken waardoor dit niet is gelukt. De eerste zonnestralen schijnt door de bomen en er hangt nog een beetje mist. Wauw! Het is echt magisch.

We missen alleen de heide (blijkbaar hadden we de andere kant op moeten lopen). We lopen terug naar de auto en rijden verder naar een plek waarvan ik zeker weet dat er heide is. De zon staat inmiddels al veel hoger en de mist is helemaal weg. Toch is ook deze omgeving prachtig. 

Het wordt drukker. We moeten soms even wachten tot mensen voorbij zijn gelopen en dwingen een hardloper over benen heen te springen (hihi). Dit vond hij gelukkig geen probleem! 

Op het zandpad maken we nog een paar foto’s. Ramon (6) heeft het super goed gedaan, maar de maat is nu vol. Het is goed. Ik heb meer dan genoeg foto’s om uit te selecteren. Het was een prachtige ochtend met een prachtige gezin! 

Wil je meer zien van dit gezin? klik dan hier

error: Content is beschermd