Eerens Fotografie

familieshoot

Erik & Christine

Dit gezin wilde graag foto’s waarbij er niet veel geposeerd hoeft te worden.

Vroeg in de ochtend ontmoeten we elkaar op een parkeerplaats aan de rand van de hei. Onderweg in de auto is de lage grondmist een prachtige aanblik met de opgaande zon. Gelukkig is die nog niet helemaal opgetrokken als we gaan beginnen met de shoot. We lopen een stukje door het bos en komen aan op een open stuk. De zon schijnt door bomen en geeft een warme gloed. Ik hou zo van het gouden uur. De mist voegt een extra dimensie toe!

Na een paar aanwijzingen gaan we lekker aan de slag. Dit gezin heeft al gauw de flow te pakken en hun zoontje snapt helemaal wat de bedoeling is. We zijn klaar op deze locatie en verplaatsen naar de volgende locatie. Na bijna een uur zit de shoot er op en gaan we huiswaarts. Thuis zie ik al direct dat dit een waanzinnige serie is geworden! 

"Met Renate een fotoshoot doen staat garant aan kwalitatief goede foto's. Renate heeft gevoel voor locatie en voor de juiste setting. Daarnaast heeft ze oog de personen die op de foto komen, vanwege haar persoonlijkheid weet ze iedereen te enthousiasmeren om tot schitterende foto's te komen. Wij hebben het genoegen en plezier gehad om op een zondagochtend heul vroeg, tijdens het goed uurtje, een fotoshoot te mogen doen. Hier zijn schitterende foto's van ons gezin genomen door Renate, die hier op de pagina te zien zijn.. "
familieshoot Christine en Erik
Erik & Christine
familie
familieshoot Christine en Erik
Shopping Basket
error: Content is beschermd